Vi er en teknisk og strategisk samarbejdspartner, hvor integration, design og brand-DNA forenes.

Mere end 15 år med tøjbrands

Vi synes selv at vi har verdens fedeste arbejde. Igennem mere end 15 år har vi løst konkrete udfordringer for tøj-brands. Med opbygning af B2B-systemer, B2C-webshops, lagerstyring og automatiseret ordrebehandling. Det er ikke fordi kravene er blevet mindre med tiden. Tværtimod, for der er ikke råd til mange fejltrin, når man driver et tøjbrand i dag.

Både forbrugere og agenter kræver miljørigtige produktioner, gennemsigtig behandling af persondata og målrettet markedsføring af flere kanaler. Tiden fra en design-idé til færdige varer på hylderne, skal være så kort som muligt. Design-processer skal være hurtigere. Teknikken skal automatiseres, for at holde omkostningerne nede, og forblive konkurrencedygtige – også på prisen.

Vi er en teknisk og strategisk samarbejdspartner, som forener integrationer, design og brand-DNA. Vi går efter at løse de udfordringer, som I synes er kedelige og tunge. For det synes vi er sjovt.

Vi er SUMOstudio. Men det er ikke os, det skal handle om. Det skal handle om jer og hvordan vi kan hjælpe jer til succes. Det starter med en uforpligtende workshop hvor vi lytter mere end vi snakker.

B2B-platform til tøjbrands

Vi arbejder med SUMOshop B2B-platformen, der er udviklet af og til modebranchen, og som har al nødvendig funktionalitet til både indsalg og suppleringer. Hvad enten det handler om komplekse integrationer eller optimering af processer i jeres interne B2B-værdikæde, så kan vi hjælpe.

Fuld designfrihed til B2C-webshop

Selvom et brand er konsistent, så er moden og sæsonerne det sjældent. Det stiller krav til at webshop-løsningen konstant afspejler dette. Derfor arbejder vi med SUMOshop Editor, som er en frontend-editor, der giver fuld designfrihed på alle webshoppens sider.

E-commerce specialister med fokus på tøjbrands

På en måde er e-commerce et udvandet ord. Det bruges til at differentiere mellem salg i fysiske butikker, og salg på internettet. Men forbrugere differentierer ikke længere mellem de to, så hvorfor gør vi? Det gør vi, fordi vi er e-commerce-specialister med fokus på tøjbrands. Både jeres agenter, sælgere, indkøbere og slutkunder, forventer alle en ubesværet helhedsoplevelse. Det leveres mest effektivt med hjælp af af et teknisk setup, hvor alt taler sammen.

B2B-platform og B2C-webshop hos samme partner
Vi bruger SUMOshop til alle e-commerce løsninger vi laver. Det er vi stolte af, for vi har sammen med vores kunder været med til at udvikle på systemet helt fra begyndelsen. Med SUMOshop kan vi trække varedata ind fra et utal af POS-, PIM- og ERP-systemer. Al nødvendig vareforædling kan foregå i SUMOshop, og salget sendes retur til selvsamme systemer. Det handler om hvad I har brug for, og det er SUMOshops DNA gennem mere end 15 år, at konstant løse tøj-branchens IT-behov.

Funktionalitet udtænkt specifikt til tøjbrands
Lagerhåndtering med stregkodescannere, der selv finder den hurtigste plukrute, og som automatisk afslutter ordrerne ved at scanne ordresedlen? En B2B-platform med Individuelle login til agenter, som kan gemme kurve i ubestemt tid, før de lægger deres bestilling? Flere sprog, lokale valuta og lokale betalingsløsninger? Alle jeres t-shirts har forskellige farvenavne som fx. “stripe-blue-29" og “SUPERBLUESKY" og de skal vises som enten "Blue", "Blå" eller "Bleu" i filtreringen i varekataloget? Alt dette er blot nogle få eksempler på de udfordringer, vi gennem årene har løst for vores kunder.

Har I en ny udfordring, vi ikke tidligere har løst? Det vil vi enormt gerne høre om, helt uforpligtende. Det er netop det, der udvikler os.

Branchespecifik B2B-platform

Login til både sælger og indkøber, flere valutaer og sprog, gemte kurve til senere køb, vareintegrationer og regnskabsintegrationer.

B2C-webshop med fuld designfrihed

Opsæt webshoppen frit med frontend-editor, flere valutaer og sprog, differentierede prisgrupper til flere lande, visning af vaskesymboler og materialer i frontend, farvekonverteringer, størrelseskonverteringer og frie muligheder for kreativ varepræsentation.

Automatisk marketing

Remarketing på Facebook og Instagram, Trustpilot-mail, påmindelse om forladt kurv og rabatkode ved nyhedsbrevstilmelding.

Udvalgte opgaver

Revolution

Revolutions B2C og B2B-platforme er begge lavet i SUMOshop. Platformene formidler historien om det mere end 25 år gamle bæredygtige og stilrene streetwear-brand fra Jylland.
Udforsk her

Pas Normal

Det danske cykeltøjsmærke Pas Normal Studios sætter baren højt med deres moderne og innovative designs. Med produkter som deres, stilles der høje krav til designfrihed i en webshop-platform. Derfor faldt valget på SUMOshop.
Udforsk her

Hvad kan vi dig hjælpe med?

Webshop med SUMOshop

Vi laver store og små e-commerce-løsninger med systemet SUMOshop.
Udforsk her

ERP- og POS-integration

Vi kan integrere din webshop med POS- og ERP-systemer.
Udforsk her

Lagerstyring med SUMOscan

Fra simpel ordrepluk i en butik til lagerstyring i en lagerhal med lokationer og reoler.
Udforsk her

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Skynd dig over på vores kontaktside og tag fat i os.